Dr. Dombi-Nyárádi
Gabriella

Ügyvéd

Dr. Sárközi
Emese

Ügyvéd
“Az emberek nem születtek egyformának, de természetes joguk, hogy egyenlő lehetőségekkel rendelkezzenek.
A szabad társadalomban a teljesítmény legyen az előrehaladás mércéje.“
Selye János
Amikor azt mondod: "Feladom!", gondolj arra, hogy ilyenkor
másvalaki azt mondja: "Egek, micsoda lehetőség!"
H. Jackson Brown

Bemutatkozás

A Dombi-Nyárádi és Sárközi Ügyvédi Irodát 2019. januárjában alapítottuk a Dombi-Nyárádi Ügyvédi Iroda jogutódjaként. Az Ügyvédi Iroda főként állandó megbízói teljeskörű jogi képviseletét látja el. Ügyfeleink közé tartozik több cégből álló magyarországi cégcsoport, társasház, de emellett az Ügyvédi Iroda foglalkozik jogi szakértői tevékenységgel közigazgatási területen, továbbá jogi tanácsadóként jogszabálytervezetek véleményezése, előkészítése során.

Az Ügyvédi Iroda ügyfelei képviselete során kiemelten fontosnak tartja a rugalmas rendelkezésre állást, a hatékony és gyors ügyfél-ügyvéd kommunikációt, az innovatív megoldások megtalálását a problémák megoldásában. Fő célkitűzésünk, hogy ügyfeleink részére magas színvonalon nyújtsunk jogi szolgáltatást, a jogi problémákat ügyfélközpontúan, közérthetően közelítsük meg, segítséget nyújtsunk a döntéshozatalban, mindezt költséghatékonyan, minden esetben egyedi, testre szabott ügyvédi munkadíj kialakítása mellett.

Elérhetőségünk

Üzenet küldés ›

Tájékoztatjuk, hogy ezen a honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek tanácsadásnak, a honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk Ügyvédi Irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk. Jelen oldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmát szabályozó, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 6/2018. (III. 26.) MÜK szabályzatot figyelembe véve készült.